top of page
Search
Writer's pictureidopsbg

Нискоенергийни модулни къщи "ZIPHOME-Hobby"

Updated: Jul 16

СТИРОСАУР АД представя производството на нискоенергийни модулни къщи "ZIPHOME-Hobby".
                                                                                                                                                


Тази продуктова линия къщи представлява качествени, нискоенергийни, дизайнoво атрактивни къщи, които клиентът може да сглоби сам. Къщите могат да се използват, както за постоянно обитаване, така и за почивка и отдих. Нашата оферта включва следните възможности за доставка на нискоенергийни къщи:
 
1. Строителен комплект за самостоятелно сглобяване на конструкцията на къщата от системата СИП (структурно изолационни панели) - съдържа всички части за сглобяване на цялостна конструкция на къщата. Цената включва доставка на всички части за сглобяване на конструкцията: СИП панели за външни стени, преградни стени, тавани и покривни конструкции. 
 
По  желание можем да  предложим сглобяването на комплекта  от наш монтажен екип.
2. Комплект за цялостно самостоятелно сглобяване на къща - завършена къща отвън - съдържа всички части и материали за конструкцията до етап напълно завършена къща отвън. Комплекта съдържа всички елементи и материали необходими за изцяло завършена от вън сграда т.е.външни стени, покрив завършен с покривна ламарина,паропропускива защитна мембрана,улуци, прозорци,зашитна хидроизолационна мембрана, блиндирана  входна врата,цялостно завършена фасада от комбинация на дървен декор и ламаринена обшивка в цвят на покрива.
Интериора е без финално покритие,виждат се OSB плоскости на стените и покрива
По  желание можем да  предложим сглобяването на комплекта  от наш монтажен екип.
3. Цялостна  доставка на къщата (къща до ключ) – Доставка включва цялостна доставка на завършена къща отвън за самостоятелно изграждане плюс доставка на елементи за монтаж на всички вътрешни инсталации(електро,ВиК,отопление,климатизация, принудителна вентилация…),доставка на системи за сухо строителство,контакт, ключове, бои. 
Подробно описание на отделните етапи можете да намерите в офертите за модулните нискоенергийни къщи. 
Нискоенергийна къща "Viktoria_35"
от продуктовата линия "ZIPHome-Hobby" за самостоятелен монтаж. 
СИП панелите имат много нисък коефициент на топлопроводимост, което означава, че са отличен топлоизолатор, който може значително да намали топлинните загуби в сградите, което прави сметките за отопление и охлаждане по-ниски. 
Viktoria_35 е с модерен дизайн с функционална фасада с изолация и силикатна мазилка (като опция можете да изберете фасада, съставена от дървена обшивка и нагъната обшивка в цвета на покривното покритие).
Основната фасада на къщата е доминирана от стъклена стена с балконски врати, осветяващи вътрешността на жилищната част. Голямата остъклена площ придава модерен вид на къщата. Дизайнът на Viktoria_35 кара къщата да се вписва във всякакъв тип екстремни условия. 
I. конструкция на къща "Viktoria_35 за самостоятелно сглобяване от СИП панели". Предлагаме и възможност за закупуване само на SIPs панели за изграждане на къща Viktoria_35 . Този комплект съдържа всички панели, свързващи елементи за сглобяване на стени, преградни стени, междинен таван и части от СИП панели за сглобяване на двускатния покрив на сградата.
Комплект "Viktoria_35 за самостоятелно сглобяване от СИП панели. В него се включват:
*Изрязани и номерирани СИП панели (хоби) с инструкции за монтаж: (състав на панелите: изолационно ядро от EPS 80 (15кг/ м3) с 15см дебелина, както и две OSB3 плочи с дебелина 1,2см) за монтаж на външни стени, преградни стени, междуетажни тавани и покривна конструкция.
*Свързващи елементи от строителна дървесина С24, нарязани по размер и номерирани (всяка греда е определена  за  конкретна стъпка , описана в инструкциите). Доставят се греди за: външни стени, стени, междуетажни тавани, покрив, греда на двускатен покрив.
*Монтажни винтове (TORX) за монтаж на цялата конструкция.
*Лепила и PUR пяна за запълване и уплътняване на фугите между OSB плочите и ядрото от EPS на СИП панелите.
 
За строителството е необходимо инвеститорът да подготви основата, съгласно предоставените от нас размери. Проектът за основата е необходимо да се съобрази спрямо условия на терена. Винаги е необходимо да се проектират индивидуално основите за даден терен, като се вземат предвид геоложките условия и други фактори, влияещи върху основата.Клиентът може да избира между стоманобетонна основна плоча, лентови фундаменти, фундаменти, фундиране на винтове и много други методи.
 
Монтаж: Сами можете да завършите конструкция на къщата за 12 дни. (Професионална бригада може да се справи с монтажа за 6 дни). Оптимално е работната група да е от трима души. Главният майстор организира целия екип и сам изпълнява най-важните задачи. Останалата част от групата може да бъде съставена от хора с основен строителен опит и знания. Теглото на най-тежките части от комплекта е до 75 кг, така че не е необходимо да разполагате с кранове на място (при условие, че местните разпоредби не предвиждат друго). 
Можете да поръчате къщата да бъде построена от местни строителни фирми (те могат да се справят с монтажа за приблизително 6-8 дни). Внимателно преценете уменията и педантичността на избрания монтажен екип, проверете изработените части. 
Транспорт: Собствен транспорт. 
Ние също можем да осигурим транспорт, ако имате нужда от такъв. Транспортните разходи  се калкулират отделно
Разтоварване може да се извърши и без механизация. Екип от трима души  може да се справи в рамките на  4 часа . Разтоварването се извършва на място от клиента или от монтажната група. Датата за транспорт и разтоварване се договаря предварително. Едновременно с това при разтоварване да се проверява доставеното количество по документация.
 
ЦЕНОВА ЛИСТА на къщата комплект „VIKTORIA_35“:
Описание на доставката

Цена с ДДС (франко завод СТИРОСАУР АД Ведраре) 

конструкция на къща "Viktoria_35 за самостоятелно сглобяване от СИП панели – съдържа всички елементи за изграждане на  цялостна конструкция на къща от SIPs панели.

16 641,60 лв

 

В момента срокът за изпълнение на поръчката е до 40 работни дни от датата на подписване на договора. Започваме работа по изпълнение на поръчка след заплащане на авансово плащане в размер на 45% от стойността на поръчката. Заплащането на остатъка от сумата в размер на 55% от стойността на поръчката става до три дни преди разтоварване от превозвача или чрез лично вземане. 
 
*ОПЦИЯ - ДОСТАВКА НА КЪЩАТА: до 100 км от завода на СТИРОСАУР АД в с. Ведраре. Цена: 799.20 лв. с ДДС. Ние можем да предложим транспорт до почти всяко място в случай на запитване от Ваша страна.
*ОПЦИЯ -МОНТАЖ „Комплект за самостоятелно сглобяване на конструкцията на къщата Viktoria_35 от системата SIPs“(цена без разходите за транспорт и настаняване на работниците до монтажната площадка, в крайната оферта ще бъдат калкулирани) Цена: 5.550,00 лв (цена с ДДС 20%). 
*ОПЦИЯ Изолиран фундамент „Комплект за самостоятелно сглобяване на Изолиран фундамент  от SIPs панели (ZIP3_170) за Viktoria_35“ изработен от SIPs панели с дебелина 170 mm с изолационно ядро 140 mm  и OSB3 плоскости с дебелина 15mm. Доставка с включено защитно грундиране   Цена: 4.862,40 лв (цена с ДДС20%). 
* ОПЦИЯ Носеща конструкция на основната плоча от греди от лиственица. Носеща структура за изолиран фундамент на Viktoria_35“. (Универсална носеща структура за изолиран фундамент на къща. Универсална носеща структура за изграждане върху земни анкери или бетонови стъпки) 
Цена: по заявка
*ОПЦИЯ - Монтаж на земни анкери. Проектиране и оценка на терена, проектиране на фундамент, доставка на земни анкери, монтаж на земни анкери. Цена: по запитване
*ОПЦИЯ - Проектна документация. Цена: по запитване.
Плащанията за доставка и монтаж са разделени на няколко етапа. След подписване на договор изискваме авансово плащане в размер на 45% от стойността на поръчката. Заплащането на остатъка от сумата в размер на 55% от стойността на поръчката се извършва до три дни преди насрочената дата за доставка.
II. "Цялостно външно завършена къща Виктория_35" 
Включва се цялостна доставка на всички части и елементи за самостоятелен монтаж на къщата до етап "завършена къща отвън". След монтаж къщата е завършена отвън – затворена. 
Къща "Виктория_35" е с външни размери 7м х 5м (разгънатата застроена площ на къщата е 35м2). Покривът на къщата е двускатен с наклон 20° (доставяме и други варианти на наклон на двускатен покрив 35°, 45°). 
Къщата разполага с антре на приземния етаж, просторна баня с душ и тоалетна, кухненски бокс с маса за хранене, просторна светла всекидневна, която е свързана с кухнята. Спалнята е разположена на полуетаж, достъпен по стълби от хола. Площта на спалнята е 14,8 м2. Височината на мецанина е 1,8м от пода до долния ръб на гредата, височината на вертикалната част на стената на мецанина е 1,15м.Цялата къща е проектирана до последния детайл, като са използвани само висококачествени материали. Конструкцията на нискоенергийна къща Viktoria_35 е проектирана от СИП панели с дебелина 164мм с изолационно ядро ​​от EPS80 с дебелина 140мм и две OSB3 плоскости с дебелина 12 mm. Дограмата е PVC с троен стъклопакет. Големият прозорец в хола (височина 240 см и ширина 250 см) е разделен на едно крило с отваряне на панти с широчина 80 см и неподвижен стъклопакет. Прозорецът към кухнята (ш/в; 80см/125см) е PVC с изолационен троен стъклопакет с крило на панти. Прозорецът в банята е с размери 90см/45см. Прозорецът е PVC с шарнирно крило с изолационен троен стъклопакет. В междуетажието има два PVC прозореца с размер 90cm x 45cm. 
 
Прозорците са с крила на панти с изолационен троен стъклопакет. Входната блиндирана врата е с полупрозрачен правоъгълен прозорец.
Покривното покритие е от нагъната поцинкована ламарина с крайно двойно полиестерно покритие в светло сив цвят. Улучната система се доставя в цвета на покривното покритие. (Алтернативно, като опция, фасадата може да бъде доставена като комбинация от дървена обшивка с цвят по избор и  ламаринена обшивка от поцинкована ламарина с двойно покритие от полиестерна боя. ) 
Комплект (кит) за къща Viktoria_35 за самостоятелно сглобяване включва: 
*изрязани, маркирани СИП панели с изолационно ядро от EPS 80 с дебелина 140 мм. Панелите са с двустранна външна обвивка, изработена от 12 mm дебела OSB3 структурна плоча. Цялостна доставка за монтаж на външни стени, вътрешни преградни стени, междуетажни тавани, покрив. Доставката включва монтажен план за монтаж.
* Свързващи елементи, проектирани и доставени от строителен рендосован дървен материал от клас C24, нарязан по размер, точно маркиран. В инструкциите за монтаж всеки елемент е описан за отделните етапи на монтаж. Доставят се греди за външни стени, преградни стени, таван, покривна конструкция с горна ферма от KVH греда. 
*Улучна система - поцинкована ламарина с полиестерно покритие в цвета на керемида.
*Фасада: изолационна система с изолация EPS80 с дебелина 150 мм и силикатна мазилка (опция: фасада комбинирана с дървена облицовка със смърч в комбинация с обшивка на част от фасадата с нагъната ламарина в цвета на покривното покритие.)
*Пластмасова дограма с троен стъклопакет, бяла рамка отвън и отвътре.
*Блиндирана входна врата с вертикален стъклопакет.
*Пароизолация и предпазна изолационна мембрана.
*Крепежни елементи, винтове за цялостно сглобяване на конструкцията - номерирани, описани в инструкцията за монтаж.
*Монтажни пяни и строителни полиуретанови лепила - за уплътняване на фугите на СИП панелите.
*Други материали за монтаж на прозорци като експанзни ленти,парапети,монтаж
*Гръмоотвод на къщата.
След като комплекта се сглоби, къщата ще бъдe завършена изцяло отвън (завършена фасада и покрив).
Монтаж: Времето, което ще Ви е нужно за да завършите сами монтажа на конструкцията е в рамките на 27 дни.
ЦЕНОВА ЛИСТА на къща комплект VIKTORIA_35 

Описание на доставката

Цена с ДДС (франко завод СТИРОСАУР АД; с. Ведраре) 
Къща комплект Viktoria_35 - цялостна къща, завършена отвън: комплектът съдържа всички части на къщата за самостоятелно сглобяване до етапа на строителство - "къща, завършена отвън".

41.714,40 лв


 

В момента срокът за изработка на поръчката е до 60 работни дни от датата на подписване на договора. Стартираме изпълнението на поръчката с депозит в размер на 45% от стойността на поръчката.
Доплащането на остатъка от сумата в размер на 55% от стойността на поръчката става до три дни преди транспортирането от нашия склад или лично вземане. Плащанията за доставки и монтаж са разделени на няколко етапа. След подписване на договор изискваме авансово плащане в размер на 45% от стойността на поръчката. Доплащането на остатъка от сумата (в размер на 55% от стойността на поръчката) се извършва три работни дни преди насрочената дата за доставка.
*ОПЦИЯ - ДОСТАВКА НА КЪЩАТА: до 100 км от завода на СТИРОСАУР АД в с. Ведраре. Цена: 799.20 лв. (цена с 20% ДДС). Ние можем да предложим транспорт до почти всяко място. 
ОПЦИЯ -МОНТАЖ „Комплект за самостоятелно сглобяване на конструкцията на къщата Viktoria_35 от системата SIPs“-цялостно завършена(цена без разходите за транспорт и настаняване на работниците до монтажната площадка, в крайната оферта ще бъдат калкулирани) Цена: 9250 лв (цена с ДДС 20%). * ОПЦИЯ Изолиран фундамент „Комплект за самостоятелно сглобяване на Изолиран фундамент  от SIPs панели (ZIP3_170) за Viktoria_35“ изработен от SIPs панели с дебелина 170 mm с изолационно ядро 140 mm  и OSB3 плоскости с дебелина 15mm. Доставка с включено защитно грундиране   Цена: 4.862,40 лв (цена с ДДС 20%). 
* ОПЦИЯ Носеща конструкция на основната плоча от греди от лиственица.
Носеща конструкция за изолационната основна плоча на къщата Viktoria_35". Универсална опорна конструкция на изолационната основна плоча на къщата върху земни анкери или бетонови стъпки 
Цена: по запитване .  
*ОПЦИЯ - Монтаж на земни анкери. Проектиране и оценка на фундаментната почва, проектиране на фундамент, доставка на земни анкери, монтаж на земни анкери. Цена: по запитване.
*ОПЦИЯ - Проектна документация. Цена: по запитване.
Други възможности :
*ОПЦИЯ - Фотоволтаици 3.28kWp. Състои се от 8 бр. монокристални панели JA-Solar 410Wp; Инвертор FoxESS S3000, табло, конектори, кабели, аксесоари, заземяване, монтаж на системата. Цена: 6220,00 лв. с ДДС.
*ОПЦИЯ - Съхранение на батерията 5kWh. Препоръчваме го на клиенти, които искат да повишат енергийната самостоятелност на своя дом. Доставката включва зарядно устройство FoxEss AC1-3.7, батерийни модули, контролен модул, електромер, конвектори, кабели, други аксесоари и системен комплект. Цена: 6850,00 лв. с ДДС.
*ОПЦИЯ - Стенно зарядно за електрически автомобили. AC зарядното устройство Autel (IP65) гарантира ефективно зареждане в домашни условия. Предлага се във версии 7kW, 11kW и 22kW. Има 5-инчов LCD дисплей. Цена при запитване.
III. Цялостна доставка на къщата комплект Viktoria_35 - доставка на къщата до ключ. 
Къщата  в стандарт "до ключ" е напълно завършена отвън. На стените, тавана и подовете е поставена пароизолация. От вътрешната страна са завършени тавани,завършени са обработки на стените(боя, тапети, дървени облицовки, керамични плочки). Завършени са настилки (дървени подови настилки, винил, килими, керамични плочки). Всички инсталации са завършени: ел. инсталация на къщата (завършен монтаж на контакти и ключове, лампи, свързани всички ел. уреди на къщата). Завършени ВиК инсталации на къщата и домашна канализация. Завършен монтаж на санитарни помещения и подготовка на топла вода. Монтирана вентилация с рекуперация на въздуха, монтирана рекуперация на въздуха, докаран и монтиран климатик с функция охлаждане и отопление (опция може да се монтира подово отопление). 
Може да изберете различни други опции. Цената на къща в този стандарт ще зависи от индивидуалните Ви изисквания и нивото на техническо оборудване на къщата. 
За да получите повече информация относно офертата, свържете се с нас, ще се радваме да ви предоставим повече информация за нашата оферта и това, което правим.

138 views0 comments

Comments


bottom of page