top of page
Search
Writer's pictureidopsbg

ЖИВЕЙТЕ В КЪЩА С МОДЕРЕН ДИЗАЙН, БЪРЗО И БЕЗ НИКАКВИ ЗАТРУДНЕНИЯ.

Updated: Jun 20




Представяме Ви системата за изграждане СИП:

СИП (Структурно изолационни панели) са вид леки панели с висока производителност, които могат да се полагат в стените, подовете и покривите на почти всяка жилищна структура.

Енергийна ефективност:

-СИП спомагат за минимизиране на топлинния мост.

-СИП имат максимална топлинна устойчивост с изолиращо ядро.

Какво представлява СИП?

Структурно изолационните панели (СИП) са високоефективна строителна система за жилищни и търговски сгради. Панелите се състоят от ядро с експандиран полистирен EPS между две структурни облицовки (обикновено това са OSB плоскости). Те се произвеждат при фабрично контролирани условия. Също така могат да бъдат произведени така, че да отговарят на почти всеки дизайн на сграда. Резултатът е изключително здрава, енергийно ефективна и рентабилна сградна система.

Нашите услуги:

- Изработка на СИП сандвич панели.

- Продажба на строителни материали за сглобяеми и пасивни къщи.

- Земни работи и изграждане на основи.

Сандвич панели (СИП):

СТИРОСАУР АД е специализирана в производството на сандвич панели (СИП) за енергийно ефективни и пасивни сгради. Благодарение на нашата гъвкавост в производството, ние можем да произведем панел във всеки необходим за клиента размер. Ние сглобяваме панелни конструкции директно по конкретни проекти на нашите клиенти, което означава, че не сме ограничени от стандартни размери или форми.

Можете да сте сигурни, че всеки структурен елемент е проектиран и произведен с огромно внимание, за да отговаря на спецификациите на вашия проект. Гарантираме, че използваме само най-висококачествените материали, за да осигурим дълъг живот и издръжливост на конструкцията. Ние предлагаме възможност да доставим конструкциите в различни степени на завършеност – до напълно завършена сграда, готова за обитаване.



5 views0 comments

Comments


bottom of page